Vi Går Mod Målet 2024 UGE 32

Jeg har lavet en indsamling til fordel for Parkinsonforeningen for at hjælpe de ca. 12.000 personer og deres familier, som lever med Parkinsons sygdom.

Rigtig mange danskere tror, at Parkinsons sygdom ”bare” handler om at ryste. Parkinsons sygdom er mange ting. Det er selvfølgelig en neurologisk lidelse, der er forårsaget af, at der ikke produceres dopamin nok i hjernen. Der er for lidt signalstof til at fortælle kroppen, hvordan den skal bevæge sig. Men Parkinsons sygdom er også et stort kompleks af symptomer, begrænsninger og følgevirkninger, og den har derfor stor betydning for de mange danskere, der lever med sygdommen i kroppen – og deres pårørende.

Hjælp mig med at samle ind og støt en god sag. Alle bidrag - stort som småt - er meget værdsat. Pengene går til Parkinsonforeningens arbejde for at forbedre levevilkårene for alle mennesker med parkinson og deres familier.
Giv bidrag
250 kr.
0%
18 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Astrid Blom Parkinsonforeningen
  Kære Morten,
  Tak for engagementet og din indsamling for mennesker med parkinson og pårørende.
  Med din indsamling gør du en forskel for parkinsonsagen i hele Danmark.
  Rigtig god gåtur mod målet i uge 32!

  De bedste hilsner,
  Astrid Blom
  Direktør
  Parkinsonforeningen
 • Maiken Jensen Maiken Jensen gav 250 kr.

  Jeg giver et bidrag, fordi min mor har atypisk parkinson. Det er en forfærdelig sygdom, både for den der har det, og for de pårørende der kan stå tilbage og kigge på hvordan sygdommen udvikler sig uden man kan gøre noget.