Soren Guldberg Kjer til fordel for Parkinsonforeningen

Donate Donate via
Created By:
Soren Guldberg Kjer
Collecting for:
Parkinsonforeningens arbejde for mennesker med parkinson og deres pårørende

Soren Guldberg Kjer til fordel for Parkinsonforeningen

Jeg har lavet en indsamling til fordel for Parkinsonforeningen fordi min far var syg af parkinson og for at hjælpe de 7.300 personer og deres familier, som lever med Parkinsons sygdom.

Du kan læse mere om min indsamling på:

- fairsosworld.com/charity

Rigtig mange danskere tror, at Parkinsons sygdom ”bare” handler om at ryste. Parkinsons sygdom er mange ting. Det er selvfølgelig en neurologisk lidelse, der er forårsaget af, at der ikke produceres dopamin nok i hjernen. Der er for lidt signalstof til at fortælle kroppen, hvordan den skal bevæge sig. Men Parkinsons sygdom er også et stort kompleks af symptomer, begrænsninger og følgevirkninger, og den har derfor stor betydning for de mange danskere, der lever med sygdommen i kroppen – og deres pårørende.

Hjælp mig med at samle ind og støt en god sag. Alle bidrag - stort som småt - er meget værdsat. Pengene går til Parkinsonforeningens arbejde for at forbedre levevilkårene for alle parkinsonramte og deres familier.
Donate Donate via
149 kr.
2%
0 Days left

Soren Guldberg Kjer donated 149 kr.

Recent activity

  • Marlene Grønnegaard Them Parkinsonforeningen
    Kære Søren. Tak for din indsamling til Parkinsonforeningen. "Mange bække små gør en stor å", som man siger. Vh. Marlene, Parkinsonforeningen.
  • fairsosworld.com/charity fairsosworld.com/charity donated 149 kr.

    Soren Guldberg Kjer Soren Guldberg Kjer: Website by me :)