Indsamling i forbindelse med Ivan Mikkelsens bisættelse istedet for blomster

Giv bidrag
Oprettet Af:
Carsten Mikkelsen
Samler ind til:
Parkinsonforeningens arbejde for mennesker med parkinson og deres pårørende

Indsamling i forbindelse med Ivan Mikkelsens bisættelse istedet for blomster

Jeg har lavet en indsamling til fordel for Parkinsonforeningen ved min fars bisættelse i stedet for blomster, da min far var syg af PSP en atypisk Parkinson.
Vi samle derfor så ind til at hjælpe de ca. 12.000 personer og deres familier, som lever med Parkinsons sygdom.

Rigtig mange danskere tror, at Parkinsons sygdom ”bare” handler om at ryste. Parkinsons sygdom er mange ting. Det er selvfølgelig en neurologisk lidelse, der er forårsaget af, at der ikke produceres dopamin nok i hjernen. Der er for lidt signalstof til at fortælle kroppen, hvordan den skal bevæge sig. Men Parkinsons sygdom er også et stort kompleks af symptomer, begrænsninger og følgevirkninger, og den har derfor stor betydning for de mange danskere, der lever med sygdommen i kroppen – og deres pårørende.

Hjælp mig med at samle ind og støt en god sag. Alle bidrag - stort som småt - er meget værdsat. Pengene går til Parkinsonforeningens arbejde for at forbedre levevilkårene for alle mennesker med parkinson og deres familier.
Giv bidrag
3.250 kr.
65%
0 Dage tilbage

Carsten Mikkelsen gav 2.500 kr.

Seneste aktivitet

  • Jette Johansen Parkinsonforeningen
    Tusind tak for tanken med at støtte Parkinsonforeningen. Det er meget værdsat og midlerne vil blive anvendt til foreningens arbejde med at forbedre levevilkårene for mennesker med parkinson og deres pårørende. De bedste hilsner fra Jette Johansen, Parkinsonforeningen.
  • Jørgen  Jensen Jørgen Jensen gav 250 kr.

  • Anja  Holberg Anja Holberg gav 500 kr.

  • Carsten Mikkelsen Carsten Mikkelsen gav 2.500 kr.

    Beløb samlede ind ved bisættelsen i stedet for blomster.