Vi har lavet en indsamling til fordel for Parkinsonforeningen for at hjælpe de 7.300 personer og deres familier, som lever med Parkinsons sygdom eller atypisk parkinson som f.eks. Lewy Body demens.

Rigtig mange danskere tror, at Parkinsons sygdom ”bare” handler om at ryste. Parkinsons sygdom er mange ting. Det er selvfølgelig en neurologisk lidelse, der er forårsaget af, at der ikke produceres dopamin nok i hjernen. Der er for lidt signalstof til at fortælle kroppen, hvordan den skal bevæge sig. Men Parkinsons sygdom er også et stort kompleks af symptomer, begrænsninger og følgevirkninger, og den har derfor stor betydning for de mange danskere, der lever med sygdommen i kroppen – og deres pårørende.

Hjælp os med at samle ind og støt en god sag. Alle bidrag - stort som småt - er meget værdsat. Pengene går til Parkinsonforeningens arbejde for at forbedre levevilkårene for alle parkinsonramte og deres familier og til
at støtte forskning i Parkinson
Giv bidrag
5.250 kr.
175%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Marlene Grønnegaard Them Parkinsonforeningen
  Kære Lisette Jørgensen. Tusind tak for jeres indsamling til Parkinsonforeningen. Det er meget værdsat og vil blive anvendt til foreningens arbejde til at hjælpe mennesker med parkinson og deres pårørende. Dbh. Marlene Grønnegaard Them, Parkinsonforeningen.
 • Henrik og Ane Schæfer Henrik og Ane Schæfer gav 1.000 kr.

  Tillykke med kærligheden🫶🏻

 • Susanne og Jørgen Jørgensen Susanne og Jørgen Jørgensen gav 1.000 kr.

 • Sanne og Kent Kristensen Sanne og Kent Kristensen gav 250 kr.

  Tillykke

 • Anonym Anonym gav 3.000 kr.

  TILLYKKE 🙂